ny blogg?

jag börjar känna att den här bloggen är lite tråkig. verkar inte som att nån läser den, bara typ några av mina kompisar :P och inga kommenterar typ .. haha! :P men jag har tänkt på att göra en ny blogg men jag vet inte? devote.se verkar vara bättre än blogg.se eftersom många har börjat med det istället. jag försökte göra en blogg där men fatta typ ingenting men kanske ska prova igen? jaja, om jag gör det till slut nån gång kmr det säkert ändå antagligen inte vara nån som bryr sig, men nu har jag sagt det iallafall. vi får se vad som händer ..


DESPERATE HOUSEWIVES

idag börjar desperate housewives kl 21.00 på kanal 5. missa det inte för det äger! :D

vinter vs sommar

när jag vaknade imorse var det typ frost på mitt fönster, och det va massa frost på marken :O
asså, jag gillar inte det här kalla. men ändå så är det liksom mysigt med vinter! tänk när julen kommer och man sitter hemma och har det mysigt och öppnar julklappar :) & när man sitter inne och kollar på film och dricker varm oboy med grädde.. oooh jag längtar jättemkt! hoppas bara att det blir snö iår, i alla fall lite ska det vara :) inte överdrivet mkt..

å andra sidan, tänk vad skönt att va utomlands! borta från kylan och så kan man bara glömma allt och ligga och sola och bli brun! och bada i havet och i pool på ett hotell. och gå med shorts och linne och ändå svettas! haha, fan det är ju också skönt! jag längtar tills nästa sommar! inte för att jag kmr åka till nåt tropiskt ställe då :( ska till usa. det positiva är att jag får träffa släktingar. men det negativa är att jag inte kmr bli brun och det är inte så varmt som om man åkte till typ grekland eller nåt, där jag va förra året :/ menmen ..


 

 
vad tycker ni bäst om, vintern eller sommaren? KOMMENTERA!!!

orientering

idag har vi haft orientering i skolan. jag började på g-banan och klarade den finfint, fast det tog faktiskt ganska lång tid :O men efter det så testade jag på vg-banan och den gick till och med bättre, klarade den på 30 nånitng minuter :) så det va bra! tänkte testa mvg-banan också men jag orkade inte och visste typ att jag inte skulle klara det, haha. så jag får nöja mig med ett vg :)

efter jag hade orienterat klart va klockan typ halv 12 så då stack jag hem och va hemma typ halv 1 :D så de va najs! resten av dagen sen så chillade jag bara (fast jag borde plugga) haha, men orkade faktiskt inte idag. känner mig lite småsjuk också .. :/ men ska fortsätta chilla framför tvn nu :)

ha det bäst !

- ohjuste, glöm inte att greys anatomy börjar imorgon kl 21.00 :)


glädje & sorg

igår hade jag match med första laget, fast det va träningsmatch, mot håbo.. vi var väldigt duktiga och vann med 3-0 :) jag va inte ens trött efter matchen, jag har fått bättre kondition haha :)
idag hade jag också match, men med andra laget, mot enskede. det va jätteviktigt att vi vann den här matchen för om vi vann och ösmo förlorade så skulle vi typ gå upp till division 2. men det blev 0-0. alltså har vi typ ingen chans att gå upp nu? eller ja vet inte.. men jag tror inte det :/ fan asså! jag e så besviken.. för jag vet att vi kan spela mycket mycket bättre :(
jaja.. men just nu sitter jag och försöker få tag på jessie. men hon svarar inte i sin mobil eller hemma :/ så jag får väl va ensam ikväll ? ;O tråkigt !
men ska fortsätta chilla nu, har verkligen ingen ork att duscha eller städa rummet eller plugga vilket jag borde göra :/

vi hörs

ensam ..

jag har inget att skriva idag, jag är trött som fan haha :P men jag tänkte att jag måste skriva nåt även om det blir världens kortaste inlägg så, ja.. nu har jag skrivit nåt i alla fall x'D

harebrahej

skolfoton

idag har jag inte gjort nånting, har ingen träning så det är bara chill .. ska plugga lite på engelska glosorna sen som vi har till torsdag men det är ju lätt så det kommer gå snabbt ;)
när jag kom hem från skolan idag så fick jag skolfotona i brevlådan! :O jag blev faktiskt lite nöjd! klassfotot blev väl inte så fint kanske, helt ok .. men jag blev faktiskt ganska fin på ensamfotot, vilket är ett mirakel haha :O jag har liksom inte blivit nöjd sen typ fyran :) ok, men slutpratat om skolfoto :)
nu över till matcher, haha! jag har räknat ut att om vi vinner våran match i helgen (vilket är vår sista match) och ösmo förlorar sin så kommer vi gå upp en serie :D - tror jag i alla fall :P, asså nu menar jag vårat andra lag, för första laget är redan garanterad en plats i elit :) shit vad jag kommer vara nervös i helgen! då gäller det liksom ;) men nu ska jag ta lite käk och fortsätta chilla..

xoxo

TYRESÖ FF F94 GOES ELIT

jaha, då var det klart då. vi är elit ! :D det förtjänar vi, fan vad vi äger :) nu måste vi bara försöka få andra laget att gå upp till division 2 :) kämpa kämpa (a)
i alla fall så hade jag match igår, mot rissne. vi vann med 7-0 höhö .. lätt match faktiskt xD efter matchen va jag med johanna i några timmar, vi va på mossen och sparka lite boll och sen drog vi till henne ett tag :) och sen hade jag en match idag också, mot saltsjöbaden. den matchen va lite svårare, men mycket roligare! vi vann den också med 2-1 :)

just nu sitter jag och kollar på tv och chillar.. mamma, pappa & brorsan är i heron city och kollar på en ny tv till oss :P jag skulle egentligen hänkat men ja orkade inte ;) nu orkar jag inte skriva mer fast innan det här inlägget är slut så tycker jag att alla ska hurra för mitt lag :D

* NU HURRAR VI FÖR ELIT, HURRA HURRA HURRA HURRA! *

sexåringen connie som sjunger, helt sjukt fint!


plugga plugga

kom nyss hem från träning, det va akademiträning igen, med håkan rusth , om det stavades så? :P det va faktiskt väldigt kul, vi gjorde roliga övningar och så! :) det va 8 st 94or och 8 st 95or ;) men jaja, inte så intressant att veta kanske men hm.. shit vad jag e orolig asså! imorron är det so prov i samhällsekonomi! och jag brukar alltid tycka att jag kan allt, men sen när provet väl kommer så är det helt annorlunda frågor, och jag får hjärnsläpp :O hoppas verkligen att jag gör bra ifrån mig för jag orkar inte med omprov!! usch det är fan det värsta som finns xD .. men just nu är det heroes på tv men eftersom jag måste gå och duscha nu och sen fortsätta plugga så kan jag tyvärr inte kolla på det! :( tråkigt men sånt är livet.. så ha det bra alla läsare. & jag vill ha fler kommentarer, glöm inte det! :)
god natt

TISDAG

idag har varit en vanlig dag, inget nytt, inget intressant .. jag kom hem från skolan för nästan exakt en timme sen :) nu har pappa åkt och köpt pizza som vi ska käka haha. efter det måste jag sätta igång med pluggandet igen.. guud vad jag hatar so asså! fattar liksom ingenting, jag är helt lost på so lektionerna. plus att det e så jääävla tråk! & då blir det bara svårare att lära sig :/  .. men man måste ju och då får man väl göra så gott man kan med tiden man har!

amy & jag tar en hjärnpaus på matten ;) och ja, den varade ungefär hela lektionen, haha! men det är inget ovanligt.. (;

helg med bvän

den här helgen har varit en jätterolig helg! i fredags efter träningen så åkte jag ju hem till mandis :) vi hade det väldigt mysigt! vi köpte lite smått & gott och sen så kollade vi på tv & film :) sen på lördagen så åkte vi in till stan och hade det skoj! :D vi käkade caesar sallad först typ direkt när vi kom fram, sen så satte vi igång och shoppade :) mandis köpte en mascara och ett par cheap monday jeans, och jag köpte en rosa tjocktröja, en bh och en vanlig, randig tröja. efter stan så åkte vi hem till henne igen, där vi käkade och kollade lite mer på tv & satt vid datan ;D & idag så hade vi match mot järla! haha, inte så bra resultat kanske, 0-0. väldigt tråkigt! men vi var ändå mycket bättre än dom, vi hade flera skott på mål & dom hade.. ett? :S jaja, så går det ibland..
nu ska jag gå duscha, sen städa rummet sen plugga haha (:
wish me luck

   
1: monki, coola speglar. 2: buttericks, bajen fans! 3: buttericks, läskiga :O 4: buttericks, clowner (a)
tack för en underbar helg bästavän <3


bara ett inlägg

okej, nu har jag väldigt tråkigt.. :P jag orkar inte plugga tråk so, och det är inget bra på tv just nu.. :(
jag kan skriva vad jag ska göra imorgon! :) först är det då skola, tråååk .. efter skolan är det träning och sen ska jag åka direkt hem till mandis efter träningen och så ska jag sova hos henne :) & på lördag ska vi åka in till stan :D asså jag har typ planer enda till onsdag. torsdag är första dagen jag inte har något för mig haha, än i alla fall ;) så det är en hel vecka :O fast dom där planerna består bara av träning & plugga plugga plugga! xD menmen..
aa, nu ska jag kolla på tv för nu är ju klockan 19.00 och jag tror något bra börjar! :) jag tror inte jag kommer skriva imorgon eftersom jag kommer vara med mandis, så ni får stå ut ett par dagar!

xoxo

   
random pics ..
bild 1 : jossans & mina fötter
bild 2 :  jonnas, mina, nattas & amys fötter
bild 3 : amy & jag

DEN HÄR ÄGER!


11/9

idag har varit en helt vanlig dag. hade 2 'prov' idag.. eller inte riktigt prov, men läxförhör på engelskan och sen att vi skulle skriva en novell på svenskan :) det har faktiskt inte hänt så mycket, väldigt tråkigt haha. när jag kom hem så började jag plugga på so:n på en gång, men fattade inget så jag la ner efter typ en kvart haha :P jag måste plugga med pappa han förklarar så bra :D & det kan jag inte göra förrän söndag :/ men ja får helt enkelt vänta :) .. aa jag har inte så mycket att skriva idag hehe, men nu ska ni äntligen få en bild :)


jag & amy drivbild !

puss hej

jordens undergång .. HAHA!

tjenare alla :)
igår så började alla prata om att 'jordens undergång' skulle ske idag. forskarna skulle försöka skapa en ny 'mini big bang' eller nåt, haha! några trodde fan på det till och med xD men som alla ser så finns vi ju fortfarande kvar så jag tror det är lugnt alla kan chilla ;)

idag har jag inte gjort så mycket, skolan bara. och träningen blev inställd p.g.a många sjuka tror jag.. istället fick vi i hemläxa att se på sverige matchen ikväll. men jag vet inte vilken tid eller kanal :O någon som vet????
jag har pluggat lite på mina engelska glosor också, tog typ 5 min haha. ska kolla lite på so:n lite senare också. just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet. hon har köpt godis till mig haha jag längtar (a)
förlåt för att jag aldrig orkar lägga in bilder, jag är så slö. haha.
men nu ska jag fortsätta med min chill dag, ha det så bra allihopa
see ya babes


VINST IGEN

asså jag har verkligen blivit säämst på att skriva xD förlåååt men jag hinner inte lika mycket nu! sen orkar jag typ aldrig lägga in bilder nu haha :P jag ska göra det snart när jag har tid och orkar jag lovar :)

idag hade jag match mot rågsved. vi vann med 4-1 :) jag gjorde ett mål mohaha :) det va typ världens kaxigaste lag! jag hade råkat göra illa en tjej sen stog jag och smålog sen alla ba, asså äre kul eller? fett ful. haha ja ba öh? vem är det som är ful, dom ba hållkäften! haha, asså världens roligaste match va det fan :D dåliga förlorare kan man lugnt säga också! ;) juste jag fick va lagkapten idag, höhö trevligt! (: mohaha lilla östberg fick stå i mål för vi hade ingen målvakt (och hon har inte stått sen 5-manna? ;O om jag kommer ihåg rätt så sa hon det ;) ( www.joss26.blogg.se ) . men hon va jätteduktig! :) <3
hm, vad mer ska jag skriva om? juste, igår va jag på bröllop, väldigt fint var det & god mat och så haha :D fast jag kom hem kl halv 2 , kom inte i säng förrän 2 och ja gick upp kl 6 för machen idag såå haha fick bara 4 timmars sömn xD & det va ju inte så kul! menmen, så går det när man spelar fotboll. jag bryr mig inte för jag lever för fotbollen! seriöst man blir lycklig och glömmer alla problem när man har bollen vid sin sida :) I LOVE IT!
men nu ska jag fortsätta chilla lite, sen lite senare ska jag börja plugga lite på so och typ vid 5 ska jag hem till isa för att kolla på när andra laget spelar match! :) BOLLMORAVALLEN KL 18.30 BÖRJAR MATCHEN FÖR ALLA SOM VILL KOMMA & HEJA PÅ MITT ÄLSKADE LAG TYRESÖ FF F94 ! :) <3

akademiträning

tjaaaaaa !
jag har inte skrivit på ett tag, fått lite klagomål av mandis, haha! xD men jag ska försöka skriva mer. det är ju så mycket nu med pluggandet och fotbollen, jag hinner inte med bloggen :O
i alla fall, idag har jag varit i skolan. rätt chill dag, för vi hade ingen gympa (som vi brukar ha som sista lektion) så vi fick sluta 13.40 , så de va najs ! ;D lite senare på dagen åkte jag hem till mandis, där va vi typ i en timme innan vi åkte iväg till träningen :) det va akademiträning, med nån .. ja, vad hette han? ;O haha jag kommer inte ens ihåg, i alla fall det va ganska kul, mest passningsövningar och mottagningar, sen lite skott och krossbollar i slutet :) och man mot man (:

nu sitter jag här och försöker få tosse att fatta hur man anmäler sig till konfa grejen ;O haha men hon fattar ingenting. hon hittar inte den lilla oranga ' anmäl dig här ' . haha, hur blind får man va? xD
hon måste liksom anmäla sig snaaaabbt innan alla platser är slut ! :O
haha, meeeen nu måste jag gå duscha och så! & nu kom jag på att jag är sugen på juice så jag ska nog ta lite apelsinjuice tror jag, haha :)
vi ses väl
GODNATT


RSS 2.0