31/7-08

vaknade nyss.. jag är trööött! :P idag ska jag typ vara med johanna, fast lite senare. kmr kanske sova där också :) jag kanske åker dit vid 6, efter jag äter :) jag vet inte vad vi ska göra, höhö men vi hittar säkert på nåt kul :D
hehe nu har jag inte laddat upp några bilder från grönan och så, men ja orkade inte.. får se om ja orkar det sen haha xD
men jag har typ inget att säga :S ska gå käka frukost nu :) , eller typ.. lunch? haha ! xD
ialf, ha det bra!

puss

hej hopp !

nu har jag kommit hem från att ha varit med frallan i 2 dagar :) tack för dom dagarna älskling! vi hade jättekul, igår var vi ju på grönan och det va kul förutom att extreme inte funkade :( sen idag så va vi på stranden i tyresö det va också najs! :D jag är jättetrött just nu hehe vi gick och la oss ganska sent igår  .. ;) så jag orkar inte ladda upp några bilder just nu hehe men jag kan lägga in bilderna sen typ i nästa inlägg eller näst nästa eller nåt hahah! :D
nu ska jag titta på tv, sen käka :)

kyssar

frallan

jag har jättetråkigt. jag har typ bara varit inne på datan hela dan! och ingen rolig har varit inne på msn :/ världens tråkigaste dag kan man lugnt säga, haha! :)
men imorgon blir det roligare för då ska jag till grönan med min älskade isabelle "frallan" ! :) hon är så söt & underbar! :D
vi kommer självklart ha det otroooligt bäst! och efter grönan ska vi hem till henne & så ska jag sova där! sen på onsdag ska vi eventuellt åka och bada om vi inte kommer på nåt annat att göra :) så det ska bli kul det också! jag längtaaar (a)
jag kommer förmodligen inte skriva imorgon men jag skriver på onsdag kväll om jag orkar.
ha det bra alla bloggare och snälla, glöm inte att kommentera!

pussar

 bild på underbara frallan! haha en fotbollsbild men var tvungen att ta den för ja hade ingen annan som hon visade ansiktet på haha xD <3

stan

VEM VILL ÅKA TILL STAN MED MIG TISDAG DEN 5 AUGUSTI?
JAG VET INTE VARFÖR JAG VALDE JUST DET DATUMET, MOHAHA MEN NU BLEV DET SÅ :)
DEN SOM VILL, RING ELLER SMSA ELLER SKRIV PÅ MSN ELLER PEA, ELLER HÄR ;) LIKSOM ALLT FUNKAR !

PUUUUUUUUUUUSSSSS

saknar mitt ljud

asså, nu är jag arg! ljudet funkar inte på min data och har inte gjort det på typ 3 dagar! helt plötsligt slutade det bara funka :S jag har provat felsökningar, försökt fixa det, startat om datorn, försökt höja volymen.. men ingenting funkar!
jag vill ha tillbaka mitt ljud! :'(
nån som vet vad jag ska göra?

puss

tjenamors

idag hade jag lite saker planerade men det kommer nog inte bli av så jag ska nog bara ta det lugnt idag! :) rätt skönt eftersom jag har varit ute så mycket i solen dom senaste dagarna, jag är jättetrött! nu ska jag gå käka lunch ;)
ha det bääääst,

nikkiiii

 den bjuder jag på, mohaha ;)

27/7-08

idag vaknade jag klockan halv 8 av min väckarklocka som jag glömde stänga av :/ då kunde jag inte somna om heller! så jag passade på att gå upp och ta det lite lugnt på morgonen. jag skulle kolla på tv ett tag och sen skulle jag börja fixa mig för att åka och bada. men jag fastnade framför tvn lite för länge så det blev lite stressigt sen hihi :)
jag var med jonna och jenni och vi hade det väldigt trevligt! :) nu är jag ännu mer solbränd men det är inte så farligt! jag hoppas jag blir brun sen i alla fall haha! :D asså jag är verkligen hur trött som helst nu jag skulle kunna somna när som helst! jag känner mig helt snurrig. så jag ska gå och vila nu!
puss&kram


kallasnikki'

nicksta today

tjofan! :)
idag har jag varit på nicksta och badat med min underbaring johanna och hennes familj. det var jätteroligt! en hel dag på stranden med sol & bad och paddelbåt haha :) jag var med johanna igår också, och då var vi i stan och hade det trevligt och sen så åkte vi hem och käkade pizza och jag sov hos henne. sen så vaknade vi tidigt imorse för att åka iväg till nynäshamn ;)
asså vi va seriöst väldigt skickliga idag! när man åker vattenrutschkana så får man ju sånna här klipp. och sen så gör dom ett hål i varje siffra (1-6) för det åket man är på. och sen tryckte vi tillbaka hålen så att det såg ut som dom inte var använda. hahah! så han klippte på min femma 3 gånger xD yeaaah jag fick 2 extra åk! haha :) skills eller vad? ni som aldrig har varit där kanske inte fattar riktigt, men jaja :) ... asså jag är verkligen hur solbränd som helst! jag hade ingen solskyddsfaktor på mig idag (smart va?) , jag glömde liksom.. men jag märkte inte förän jag kom hem hur solbränd jag va! :| inte trevligt! och imorron ska jag åka bada med jonna, jenni & elise :O hoppas inte jag blir ännu mer bränd, för då blir det ett helvete haha xD .. hm, vad mer ska jag berätta? ja, det var nog inte så mycket mer tror jag.. vi hade det hur kul som helst i alla fall! :D hahahah och juste, jag råka ta sönder handtaget på paddelbåten! ouuupppss.. hahaha! men vi sa inget vi bara åkte i land och sprang därifrån (a)
nu ska jag gå och titta på nån film med the family så ni får ha det så bra allihopa! jag bjussar på några bilder som vi tog idag :)


    

men shit vad lång tid det tar att ladda upp, nu orkar jag inte mer! haha men puss & kraaaaaam,

/ nikki


en underbar människa

det här inlägget är tillägnat en väldigt speciell människa som betyder världen för mig. nämligen, johanna bergflod.
varför är det så jäkla svårt för mig att beskriva hur mycket jag älskar dig? :( om du bara visste hur mycket du betyder.. shit asså! du gör mig glad & du får mig att le. du får mig ALLTID på bra humör! :) så fort du loggar in på msn får jag ett leende på läpparna och känner mig trygg. seriöst älskl, har jag dig har jag ALLT jag behöver. du är den enda för mig, du är allt ! du är så underbar, speciell, unik, söt, fin, snäll, ALLLLLT ! du är så superduper älskad av mig! du har en plats i mitt hjärta som INGEN kan ta ifrån dig! du är tamejfan det bästa som hänt mig! vad skulle jag göra utan dig nu när jag har dig? jag skulle dött jag lovar. jag kommer fan aldrig släppa din hand baby, det är du & jag genom allt. jag ger dig ett föralltid, tar du emot det? jag kommer aldrig lämna dig. du är så värdefull för mig! jag önskar att jag kunde ge dig allt du ville ha, men det kan jag ju inte :( det enda jag kan ge dig är min kärlek & vänskap och jag hoppas det räcker :) tvivla inte EN ENDA SEKUND på att du inte är älskad av mig. jag kommer älska dig tills mitt hjärta slutar slå ffs! jag finns ALLTID här för att hjälpa dig om du behöver något, men det vet du ju redan, eller det hoppas jag i alla fall. & jag vet att du finns för mig baby <3 vi är bäst tillsammans! oslagbara visst sötnos? jag saknar dig varenda sekund älsk! vilken tur att jag hittade dig. jag tycker synd om alla som inte känner dig! för dom går miste om världens mest underbara & speciella människa. och det är just DU, johanna. snälla gumman, ta åt dig av denna text. för den är bara till dig!
I LOVE YOU SO FUCKING MUCH BÄSTIS <33

2 DAYS LEFT

Hejhopp! :) Idag var det huuur varmt som helst! Varmaste dagen på semestern än så länge. Idag har jag solat & badat typ, och åkt en sån där soffsak i vattnet :) Jätteroligt var det! Har inte gjort så mycket mer idag faktiskt. Mest latat mig hehe :) Men på onsdag åker jag ju hem, och idag är det måndag :( så det är lite sorgligt! Menmen, jag måste uttnytja tiden jag har nu ju! :)
Igår var jag först i rhodos stad och shoppade lite, köpte ett par mysbyxor, en t-shirt och 2 par örhängen :) Sen köpte jag lite trevliga saker till 2 av mina kompisar hihi :) HEMLIGT VILKA DET ÄR (a) Efter det tog vi en taxi till Faliraki, där vi åkte jetski igen. Skitkul som vanligt! ;D
Jag har inte så mycket mer att skriva nu, vi ska ut och spela tennis snart hehehe :)

Men ha det bra troogna bloggare! :)
Förresten, ni får fan börja kommentera lite nu! ;O Jag ser att det är många som har läst min blogg, men ingen kommenterar! Då är det inge kul att skriva ju, så snälla.. KOMMENTERA MERA! :)
ha det bääääst,
många kramar nikki


GREKLAND IS THE SHIT

Tjena mors från Grekland ffs! :)
nu sitter jag här på datan efter nästan en vecka på rhodos när jag egentligen skulle kunna vara ute och sola & bada :O vafan gör jag här inne egentligen haha? :)
asså det hände en asläskig sak idag. det blev jordbävning! kl halv 7 på morgonen (halv 6 svensk tid) , jag vaknade av att hela rummet skakade! så klädde vi på oss så snabbt som möjligt och alla i hotellet sprang ut. asså det lät som åska också fast mycket mycket högre! :O ni kanske såg nåt om det på nyheterna? en tjej dog också! :O men ja fattar liksom inte hur, .. det bara kom helt plötsligt :S HELSKUMT! liksom nu är det jättefint väder som alltid och helt som vanligt.. det är sjukt! ialf, det var hur läskigt som helst !
annars har det inte hänt så mycket.. bara solat och badat! okej jag har inte solat så mycket hehe jag har badat mest, så jag är inte så brun (a) men palla ligga hela dagen och sola hahah! :D buffén är asgod också haha (a)
vattnet i havet är inte direkt kallt men inte så varmt heller. men asså det ska ju vara lite kallt annars är det inte svalkande ju ;) för det är otroooligt varmt här asså, jag håller nästan på dö! det är typ 35 grader men känns som 40 för fuktigheten i luften. vilken tur att det blåser lite annars hade jag dött xD.. jag har snorklat och så, det finns ascoola fiskar här! :) typ imorgon eller nåt ska jag in till stan med taxi för att shoppa lite (a) 10 min i taxin kanske, inte så mycket :) jag ska åka jetski och gokart snart också, kanske imorgon eller om några dagar :) det ska bli kul! vi har spelat minigolf haha, för det finns en minigolf bana här :) ganska kul faktiskt mohaha (a)
asså jag har typ inte så mycket mer att säga nu, jag borde ju vara ute och bada i poolen eller havet :) inte sitta här inne och ruttna på datan! förresten har jag bara betalat för 3 timmars data tid, och nu har jag bara 2 och en halv timme kvar :O så ha det så bra alla bloggare. kanske skriver här igen om något intressant händer, annars blir det om en vecka typ eller lite mer .. när jag är hemma :)
PUSS & KRAAAAAAAAAAM ,
nikki in rhodos

grekland :)

GODKVÄLL, (a) just nu när jag skriver detta är kl 22:20. jag ska snart duscha! och imorgon ska jag till grekland! :) så det här blir sista inlägget på 2 veckor nu "/ .. tror jag i alla fall .. för, jag kanske skriver imorgon innan jag åker. men det tror jag inte att jag kommer hinna för jag åker till arlanda (asså flygplatsen) kl 14:00 "/ så vi får se.. & sen vet jag inte om det kommer finnas datorer på hotellet eller inte, men det hoppas jag! och om det finns det så lovar jag att logga in typ 2 gånger när jag är borta (en gång första veckan, en gång andra veckan) och skriva hur jag har det :) fast jag vet ju redan att jag kommer ha det bäääst! :)
hihi det känns så kul att just nu vid den här tiden imorgon kommer jag stiga av flygplanet i grekland! :D eftersom det ska landa 22:05 (a) fast det blir ju alltid massa förseningar och skit.. :/ och så finns det tidsskillnad där också. när klockan är 10 här så är klockan 11 där hehe :) .. men i alla fall, mitt flyg går kl 18.00 imorgon.. så jag kanske går på flygplanet ungefär 17.30. så då kan ju alla som känner mig ta och smsa mig och ta farväl! så se till att ni smsar innan kl 17.30 för man får ju inte smsa och så på flygplanet hihi :) eller? ;O ialf,
ha det så bra utan mig här i tråkiga sverige, mohaha, så ses vi om 2 veckor! :D

massor av kramar /  nikki


duktig, duktigare, jag!

ett snabbis-inlägg.
hahaha, jag känner mig så jävla duktig just nu :)
jag kunde fixa bilderna heeeeeeelt själv (a) så jävla stolt över mig själv för dt va nå nytt :D hahaha! (:
jag sa ju förut att jag inte orkade packa idag, men jag gör det nu istället för imorgon :) för som jag sa det kommer bli stressigt annars! och det orkar jag inte haha :) för jag e ganska pigg nu efter maten :D
så nu ska jag gå packa :)
ha dt bäst alla bloggare !

puss!

jobbigt värre

EYOO ! :)
asså jag är lite frustrerad just nu! för jag kan inte få min stilmall att funka som jag vill att den ska.
jag e ju lite ny här hihi så ja fattar typ .. NOLL ! ;) antingen blir mina bilder helt pyttemini eller alldeles för stora xD .. jag dör snaaart ! men som tur är så har jag gullus som är snäll och hjälper mig för hon e duktig på sånt :D fast nu har hon loggat ut .. hon hann inte göra klart så nu ser det lite konstigt ut :( bilden täcker min text! :( men när hon loggar in igen , kl halv 6 så hoppas jag att hon kan fixa så att det blir rätt :) ALLA HÅLLER TUMMARNA FÖR MIG, HAHA :)

eftersom jag har så lite tålamod just nu så tänkte jag skriva lite här så att jag lugnar ner mig lite.. haha!
okej, jag kan berätta om vad jag ska göra om några dagar :) .. jag ska åka till rhodos, i grekland :) skitkul! där ska jag vara och sola & bada & schteeka 24/7 i hela 2 veckoooor! fyfan vad härligt. :) jag åker nu på onsdag , alltså i överimorgon (a) jag längtar som fan! jag har redan varit i grekland förut, men då var jag på kreta. det var hur fint och varmt som helst så jag hoppas att rhodos blir minst lika bra!
idag är jag rätt lat så jag orkar inte göra nånting, haha men imorgon kmr det bli stress stress stress! jag måste åka till ica maxi och köpa massa saker så jag har till resan, typ godis och sånt.. sen måste jag packa alla mina saker! jag har redan börjat lite men knappt nånting.. sen måste jag städa mitt rum för jag kan inte lämna mitt rum i 2 veckor när det är ostädat haha :) uusch, det kommer bli en jobbig dag imorgon :) men kul! för jag vet att imorgon när jag går och lägger mig, och vaknar på morgonen, då ska jag till greklaaaand (a)
hahaaa, nu orkar jag inte skriva mer .. kanske skriver lite senare eller imorgon!
ha det bäääst så länge <3,

kysssaaaarr nikki


om mig

Namn: Nicole
Kallas: Nikki såklart!
Ålder: 14 (1994)
Personlighet: busigast (a)
Intressen: fotboll är mitt liv
Familj: mamma, pappa, storebrorsa & katt
Favoritfärg: lila
Favoritfilm: ingen aning :S
Äter helst: tacos, pizza hut, godis
Längd: 165 cm
Bor: huvudstaden :)
Kläder: somrigt!
Singel: ja.. "/
Gillar: fotboll, sjunga, mina kompisar, min familj
Hatar: hatar är ett starkt ord..
Sysselsättning: går i skolan (ska börja nian)
www.playahead.se : bbusigast @

Så, nu behöver ni inte veta så mkt mer om mig, haha :)
kysssssss nikki


kallasnikki.blogg.se

sådärja, nu har jag gjort en ny blogg som jag kan börja blogga lite mer på ;)
hette guldmedaalj förut men nu har jag gjort en ny! i nästa inlägg berättar jag lite om mig själv ;)
kysssar nikki

RSS 2.0