SJUKLING

jag har inte skrivit på ett tag p.g.a. att jag har varit sjuk. är fortfarande sjuk men inte lika mycket som förut, när jag hade feber och allt.. jag har för det mesta bara suttit hemma på lovet, förutom i lördags när jag hade st cupen. spelade även fast jag var sjuk, haha. gick väldigt bra ändå och alla spelade bättre än väntat faktiskt! slutspel 3 januari :)
när det gäller julen så kan jag glatt säga att jag fick mitt guitar hero, yeey ! det har typ blivit värsta drogen! självklart fick jag massa annat skoj men mitt gh va det bästa. 
imorgon ska jag typ åka till stan med östberg och efter det ska jag kolla på några matcher i st cupen
jag skriver om jag orkar och försöker få in lite bilder också, för jag tycker inlägg blir så tråkiga utan bilder. men eftersom jag är så trött just nu så får detta bli ännu ett inlägg utan någon bild ;) 

see ya babes!/nikki 

23/12-08

gårdagen spenderades med underbara johanna i farsta :) jag köpte lite finfina saker och en av dem var en svart nyårsklänning. inte världens finaste men jag tog första bästa som fanns kvar :) den är ialf från vila (a) kanske kommer med någon bild lite senare men just nu är jag hos johanna efter att ha sovit hos henne igår.
strax: börja fixa mig för pappa kommer och hämtar mig :)

p.s. en dag kvar till julafton :D , men ändå så kändes det ungefär som sommar när jag vaknade imorse? inga mål på himlen, helt soligt. och tråkigast av allt inge snö. varför är det bra väder nu när det ska vara dåligt & typ dåligt väder på sommaren när det ska vara varmt?!

JUUULLOOOOOV !

yes, äääntligen. det vi alla var väntat på sen sommarlovet slutade xD jullovet är äntligen här & det känns asnajs :) började skolan kl kvart i elva idag & slutade typ halv 1 (a) det va bara lärarnas julshow sen betyg. inte världens bästa betyg kanske, men whatever (a) 210 poäng är inte så dåligt ;) .. jag får ju pengar av pappa för mina betyg och nu kan jag glatt säga att jag snart kommer äga 4000 kr till :D ME LIKE!
ialf, lite senare idag ska jag träffa ellen så ska vi ha en liten filmkväll tsm, de va länge sen så det va dax nu tyckte vi, ska bli vääldigt mysigt! ;D

men nu: chiiiill framför tvn & njuta av JULLOVET ;D <3


världens sötaste bild på gulliga ellen för några år sen :) <3


stor besvikelse

volleybollturneringen var en stor besvikelse. inte ens någon final iår.. första matchen spelade vi lika, sedan vann vi två & sista förlorade vi. vi var ETT ENDA POÄNG ifrån finalen :/ hade vi bara vunnit den där första matchen med en boll hade vi kommit dit :/ faaan asså! det va väldigt sorgligt för alla va ju astaggade med svarta tröjor, 9e skyltar på magen & krigsmålning i ansiktet. fan också :/ vi var nog mest besvikna också för vi vann ju turneringen förra året och vi va sugna på ett år till, menmen man kan ju inte få allt :/ .. vi hade oturen på vår sida..

p.s. inga bilder, va för ledsen för att tänka på att ta några :/

CHIIIILL

tjenaa!
hade chilldag i skolan idag, fick sitta med natta i sekreteriatet (stavning?!) när åttorna hade volleyboll turnering. tack till natalie som fixa att jag fick slippa alla lektioner idag! haha :) <3

imorgon blir det volleyboll turnering för oss nior. jag är fett taggad. nu jäävlar! ;D


Om drömmar vore sanna..


ååååh! en sån här kamera vill jag ha! kanske inte exakt den här då, men något i den här stilen!
jag tycker det är så kul att fota & det skulle bli ännu roligare om jag hade en sån här :) men nu är det försent att önska mig den i julklapp, och jag kommer antagligen ändå aldrig få en sån här för dom är vääldigt dyra! men jag ska fortsätta leta tills jag hittar en som inte är alltför dyr, och då jävlar! :D

16/12-08

idag är jag glad, är nämligen ledig från skolan eftersom det va julkonsert igår :) va ledig från skolan igår också! började klockan 2 då jag åkte direkt till kyrkan i stan :) sååå najs! bara 3 dagar kvar i skolan sen är det jullov! ;D
julkonserten gick väl bra, som sagt så va jag inte så taggad på den & hade inte så höga förväntningar heller, men den va väl okej.. men konserten spelades typ in och ska göras in till en skiva så det va lite coolt :D ska lätt köpa en sån skiva! (:

Gustaf Vasa kyrka, den var väldigt fin! Här sjöng vi.

peace and love!/n


 


senaste nytt

tjafan! har inte skrivit på ett tag. jag känner att jag börjar bli ganska dålig på uppdatering nu för tiden, haha :P
luciacupen gick iallafall sådär, kom till a-slutspel vilket är jättebra! men där gick det kanske inte jättebra, :/ mest otur .. jag fick pris för matchens lirare sista matchen, hih *stolt* xD !

när jag kom hem var jag heelt slut så jag duschade sen somnade jag typ kl halv 6. sen väckte mamma mig vid halv 8 så klädde vi granen :) mor&dotter tradition varje år (a) efter det så gick jag upp på rummet igen o somna nästan direkt ;)

 


LUCIACUPEN

imorgon ska jag upp tidigt igen, ska nämligen spela luciacupen. ska bli roligt såklart & roligast att möta ellens lag (a) haha! :) någon mer som ska vara med i luciacupen? eller st cupen? :)

snart kmr pappa hem med pizza till middag, det var ganska länge sen faktiskt, mums!
 
- bara för att jag hade lust ;)

puss&kram/nikki

sankta lucia ljusklara hägring



då var luciatågen klara för iår då. sista året.. vaknade halv 5 idag som sagt och sen hade vi luciatåg i eskilskyrkan kl 7. därefter tillbaka till skolan och ett till tåg kl 9. efter det var det bara chill hela dagen, inga lektioner.. sen lunch & kl 13 var det samling i kulturhuset för ännu ett luciatåg kl 15. nu är jag jättetrött och känner att jag bara behöver vila, vilket är bra för jag har ändå ingenting bättre för mig ikväll :)

jag lever fortfarande

jag har inte skrivit på ett tag, har inte haft lust helt enkelt. men oroa er inte, jag har inte dött ;) i'm back!
idag har det bara vart chill, stack hem från skolan efter lunch idag eftersom att seglora skulle iväg på nån luciagrej och efter alla dom hade stuckit blev vi 4 kvar i skolan.. liksom kul att gå på lektion då? man känner ju sig väldigt duktig också, när alla i klassen är borta och 4 är kvar.. man ba men hej jag finns också typ? :O
men snart är den här terminen slut & då är det bara en termin kvar tills det blir gymnasiedax! skönt på ett sätt men sorgligt också .. :/ juste, typ i maj är det nu bestämt att vi ska till göteborg med klassen :) längtar! <3
imorgon är det luciatåg i eskilskyrkan kl 7 (och samling kl 6) på morgonen, vilket betyder att jag ska upp kl halv 5 imorrn, jobbigt! efter det är det luciatåg i skolan, sen typ kulturhuset? .. mkt som händer imorgon.
nu: en lååång dusch!

gårdagens outfit.
kofta från american apparel, linne från monki, strumpbyxor från h&m,
armband från kicks & wannabe converse (a)

/marilyn

förlåt om jag loggar in på din blogg nicole .
men var bara tvungen att säga att jag kommer sakna dig fruktansvärt mkt nu när jag åker bort ♥
jag älskar dig tjejen, efter så lite tid är du helt underbar!

..tro mig det är sant.


julkonsert snart


det här är vi från förra året, som sjunger this little babe. man hör inte så bra kanske eftersom det ekar så mkt, men det låter mkt bättre i verkligheten! repris blir det på den nu iår 15 december i gustav vasa kyrka om jag kmr ihåg rätt? missa inte i alla fall, haha ;)
fast inte för att jag direkt är taggad på årets julkonsert, jag va mer taggad innan men blev inget solo så, nej.. nu känner jag liksom bara whatever vill bara få det gjort! har inte hittat nåt fint att ha på konserten heller, fan :/

Kevin och Alice


yeaaah, kevin & alice till final.
jag är superglad, för det va dom två jag hoppades på :)

lääääs



gårdagen blev ju då stan med ellen, mysigt! men istället för att åka dit & köpa julklappar som jag hade tänkt så kom jag hem med kläder för 1000 spänn till bara mig själv, lyckat .. så det blir stan för min del igen nästa vecka, haha!
ikväll blir det träningsmatch mot järla tror jag, alltid lika kul.
 
nu: käka lite frukost + varm choklad med grädde, mums! :)


LIVE FRÅN SKOLAN

nu sitter jag i skolan & har no, vi ska forska om astronomi men sabina som jag jobbar med är inte här och vi har inte ens valt ett ämne så.. jag passar på att skriva haha :)
nu ska jag fortsätta surfa vidare på typ facebook m.m. ;)

peace out


RSS 2.0